dakonderhoud Amsterdam
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakonderhoud Amsterdam

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat professioneel onderhoud aan uw dak uit kan voeren, neem dan eens contact op met De Dakcentrale. Ons bedrijf is actief in Amsterdam en omstreken en heeft al vele jaren ervaring met het onderhouden en repareren van daken. Wij raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u een probleem heeft met uw dak, of als u niet wilt dat er problemen gaan ontstaan. Er kunnen zonder dat u het doorheeft namelijk al mankementen ontstaan aan uw dak, die u heel wat geld kunnen kosten als hier niet op tijd iets aan gedaan wordt. Wij hebben de ervaring en gereedschappen in huis om u deze hoge kosten te besparen.

Dakonderhoud in Amsterdam en omstreken

Of u nu woonachtig bent in Amsterdam, Landsmeer, Zaandam of Purmerend, of een van de vele andere plaatsen in de regio Amsterdam, bij ons bent u aan het juiste adres als u problemen heeft met uw dak. Wij hebben een groot aantal expertises in huis om u verdere problemen te helpen voorkomen. U kunt daarbij denken aan het isoleren van daken, opsporen en herstellen van lekkages, herstellen van gevolgen van schade, voorbereiden en uitvoeren van een dakterras, verzorgen van een dakkapel en impregnatie van schoorstenen, borstweringen en gevels. Goed onderhoud is nodig om lekkages tegen te gaan, aangezien een lek dak voor onaangename problemen en hoge kosten kan zorgen.

Onderhoud dak Amsterdam en omstreken

Neem contact op met De Dakcentrale voor onderhoud aan dak in Amsterdam. Bij ons bent u aan het juiste adres als u wilt dat er een professional met uw dak aan de slag gaat. Wij voeren onze werkzaamheden uit tegen scherpe prijzen, waarbij we u ook willen wijzen op de hoge kosten die we u kunnen besparen als er al op tijd een lekkage ontdekt wordt, voordat deze voor grote schade heeft kunnen zorgen. U kunt altijd contact met ons opnemen, ook in noodgevallen waar spoed vereist is.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


onderhoud dak Amsterdam