gevelonderhoud Amsterdam
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Gevelonderhoud Amsterdam

Als u eigenaar bent van een huis, of een bedrijfspand, dan kent u het belang van goed onderhoud. Niet alleen houdt u dan uw huis in goede conditie, maar het is ook zo dat u zichzelf grote kosten kunt besparen. Wij raden u dan ook aan om ervoor te zorgen dat u een professioneel bedrijf inschakelt om regelmatig gevelonderhoud in Amsterdam voor u te plegen. De Dakcentrale is zo'n bedrijf. Wij hebben ervaren vakmensen in dienst die met passie voor hun werk voor u aan de slag gaan. Zij zorgen ervoor dat uw dak en gevel altijd in perfecte conditie zijn. Dit is niet alleen goed voor het aangezicht van uw huis, maar ook voor het voorkomen van kosten. Deze kunnen ontstaan als er grote gebreken zijn die verholpen moeten worden.

Onderhoud gevel Amsterdam en omstreken

Bent u woonachtig in Amsterdam, of in een van de plaatsen die hier omheen liggen? Dan is het goed om contact op te nemen met De Dakcentrale als u gevelonderhoud in Amsterdam wilt. Wij zijn een bedrijf dat u in kunt schakelen voor meerdere problemen aan uw huis, maar vooral ook om deze problemen te voorkomen. U kunt daarbij denken aan de volgende zaken: isolatie van daken, opsporing en herstel van lekkages, herstel van gevolg schade, voorbereiding en productie van dakterrassen, verzorging van dakkapellen en tot slot het impregneren van schoorstenen, borstweringen en gevels. Ook voor gevelonderhoud in Amsterdam kunt u contact met ons opnemen.

Als u onderhoud aan gevel in Amsterdam nodig heeft

De Dakcentrale is een bedrijf waar altijd gewerkt wordt met de beste materialen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw gevel perfect onderhouden wordt. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u graag wilt dat wij een reparatie uitvoeren, maar met regelmatig onderhoud kunt u juist de hoge kosten die hierbij om de hoek komen kijken vermijden. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak met een van onze professionals maken? U kunt hier dan altijd vrijblijvend contact met ons over opnemen.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


onderhoud gevel Amsterdam