dakwerken Amsterdam
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakwerken Amsterdam

Een dak is een belangrijk onderdeel van uw dak. Als er iets mis is met uw dak kan dit voor lekkage zorgen, wat dan weer veel schade met zich meebrengt. Wij gaan er vanuit dat u dit zoveel mogelijk wil voorkomen, en wij zijn het bedrijf dat u daarbij kan helpen. De Dakcentrale is een bedrijf in Amsterdam dat veel ervaring heeft met dakwerken in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat uw dak helemaal in orde is en blijft, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkage en de hoge kosten die dit met zich meebrengt. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak, waarbij we kunnen bekijken in wat voor staat uw dak zich bevindt en wat we hier voor u aan kunnen doen. U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor regelmatig onderhoud aan uw dak.

Dakwerk in Amsterdam

Als u wilt dat een professional eens goed kijkt naar uw dak, of daar werk aan verricht, neem dan contact op met De Dakcentrale. Wij zijn een bedrijf waar ervaren mensen werken met veel passie voor het vak. Heeft uw dak ook maar een klein mankement? Dan zorgen wij ervoor dat dit gevonden en verholpen wordt. Het is belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat plegen aan uw dak, aangezien er al een lekkage kan zitten zonder dat u dit in de gaten heeft. Het verrottingsproces is dan al ingezet, tegen de tijd dat u doorheeft dat er iets mis is, kan het al te laat zijn. Dan zal het gehele isolatiemateriaal al moeten worden vervangen, wat u flink op kosten kan jagen. Vervelend daarbij is dat dit nou net iets is dat niet vergoed wordt door de verzekering…

De Dakcentrale voor al uw dakwerken in Amsterdam

De Dakcentrale is werkzaam in Amsterdam, maar ook in de plaatsen die daar omheen liggen. Mocht u dan ook in de regio Amsterdam problemen hebben met uw dak, dan kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat we zo snel mogelijk bij u op de stoep staan om uw probleem te verhelpen. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht als u onderhoud aan uw dak in wil plannen.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


dakwerk Amsterdam