dakreparatie Amsterdam
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakreparatie Amsterdam

Heeft u problemen, of wilt u deze juist voorkomen door er onderhoud aan te laten uitvoeren? Als u woonachtig bent in Amsterdam of een van de plaatsen die hier omheen liggen, dan neemt u natuurlijk contact op met De Dakcentrale. Wij zijn experts op het gebied van repareren van daken, maar kunnen ook vele andere taken op ons nemen. Wij zijn in te schakelen voor het isoleren van daken, opsporen en herstellen van lekkages, voorbereiden en maken van dakterrassen, verzorgen van dakkapellen en impregneren van schoorstenen, borstweringen en gevels. Met andere woorden, bij ons moet u zijn voor alles dat maar met uw dak te maken kan hebben!

Dakreparaties in Amsterdam en omstreken

De Dakcentrale is een bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met reparatie en onderhoud van daken. U moet het belang van goed onderhoud van uw daken niet onderschatten. Er kan namelijk al lekkage ontstaan zijn in het isolatiemateriaal zonder dat u dit door heeft. Er is dan al een verrottingsproces gaande zonder dat u hier iets van ziet. Als u hier niet op tijd iets aan laat doen, dan kan dit grote gevolgen hebben voor de kwaliteit van uw dak. Het is zomaar mogelijk dat er onherstelbare schade ontstaat, wat grote kosten met zich meebrengt. De Dakcentrale wil ervoor zorgen dat u geen schade gaat ondervinden.

Een dakreparatie in Amsterdam laten uitvoeren

De Dakcentrale is een bedrijf met zeer veel ervaring in het onderhouden en repareren van daken. U moet bij ons zijn als u graag wilt dat uw dak in perfecte conditie blijft. Wij voeren dakreparaties uit in Amsterdam, maar ook in de plaatsen die hier omheen liggen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u een vrijblijvende offerte aan wilt vragen, of als u iets anders van ons wilt weten. U vindt uiteraard ook meer informatie over ons bedrijf als u even op onze uitgebreide website kijkt.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


dakreparaties Amsterdam