dakrenovatie Amsterdam
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakrenovatie Amsterdam

Is uw dak aan grondig onderhoud, of zelfs een renovatie toe? Voor een dakrenovatie in Amsterdam kunt u altijd contact opnemen met De Dakcentrale. Bij ons vindt u ervaren mensen die graag voor u aan de slag gaan. Als wij een dak hebben gerenoveerd, dan kan het weer vele jaren mee. Het is belangrijk dat uw dak zich in goede conditie bevindt. Een lekkage kan voor veel ellende zorgen, waarbij heel wat ongewenste kosten de kop opsteken. Er kunnen spullen in uw huis beschadigen, waarbij een plafond bijvoorbeeld opnieuw moet worden gewit. We hebben het dan nog niet gehad over de kosten die komen kijken bij nieuwe isolatie op uw dak. U kunt er dan het beste voor kiezen om gewoon meteen een dakrenovatie in Amsterdam uit te laten voeren.

Renovatie dak Amsterdam

De Dakcentrale is het bedrijf voor als u problemen heeft met uw dak, gevel of dakgoten. Wij hebben ervaren mensen in dienst die met de beste materialen zorgen dat uw dak weer in perfecte conditie is. Vaak is onderhoud genoeg om ervoor te zorgen dat een dak nog lange tijd mee kan gaan, maar soms is het daar te laat voor en is er een grondige renovatie nodig. Ook in dat geval kunt u ons inschakelen. Wij weten precies wat er nodig is om uw dak weer in perfecte staat te krijgen. U kunt hier dan ook altijd contact met ons over opnemen. Aan de telefoon kunnen we dan bespreken wat uw probleem is en hoe wij hier als De Dakcentrale oplossing kunnen bieden. We kunnen dan ook meteen een afspraak maken op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Uw dakrenovatie in Amsterdam wordt dan vakkundig en snel door ons uitgevoerd.

Dakrenovatie en meer

Bij De Dakcentrale kunt u terecht met al uw problemen op het gebied van daken, gevels en dakgoten. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en bedienen onze gehele hoofdstad, maar zijn ook beschikbaar voor de hele regio om Amsterdam heen. Bent u woonachtig in Purmerend, Zaandam, Hoofddorp, Diemen, Landsmeer of een van de andere plaatsen in de regio Amsterdam, dan helpen wij u graag verder.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


renovatie dak Amsterdam