dakisolatie Amsterdam
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakisolatie Amsterdam

Als u zich zorgen maakt om de kwaliteit van uw dak, al lekkage heeft of gewoon graag wilt dat een professional een keer onderhoud pleegt, dan bent u bij De Dakcentrale aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf van professionele dakdekkers, die dakisolatie in Amsterdam en omstreken kunnen verzorgen. Wij staan voor u klaar met een groot aantal verschillende taken die wij voor u kunnen verrichten. Zo kunnen wij uw dak isoleren, lekkages opsporen en verhelpen en gevolgen van schade verhelpen. Daarnaast kunnen wij ook voor u een dakterras voorbereiden en maken, een dakkapel verzorgen en schoorstenen, borstweringen of gevels impregneren. We zijn gespecialiseerd in dakonderhoud in Amsterdam bij daken met Bitumen, Zinken, Shingles of Pannen.

Uw dak isoleren in Amsterdam

Met een goed onderhoud van uw dak door De Dakcentrale kunt u heel wat geld besparen. Niet alleen hebben wij scherpe prijzen voor u, maar met goed onderhoud kunnen we er ook voor zorgen dat u op verdere kosten bespaart. Het is namelijk zo dat het altijd mogelijk is dat u een lekkage heeft aan uw dak, zonder dat u dit zelf in de gaten heeft. Deze lekkage kan dan steeds erger worden, waarbij het eigenlijk altijd te laat is als u het eindelijk merkt dat er een lekkage is. Als uw isolatiemateriaal helemaal verrot is, dan zal dit helemaal vervangen moeten worden, wat grote kosten met zich meebrengt. Probleem hierbij is het feit dat deze kosten niet vergoed worden door uw verzekering! Met goed, regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat u niet op kosten wordt gejaagd.

Dakisolatie in Amsterdam

Wilt u dat professionals uw dak isoleren in Amsterdam? Dan raden we u aan om even contact op te nemen met De Dakcentrale. Ons bedrijf heeft professionele medewerkers die met de beste materialen werken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak zich altijd in een perfecte conditie bevindt. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


dak isoleren Amsterdam