dakdekker Hoofddorp
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakdekker Hoofddorp

Heeft u problemen met uw dak, of wilt u deze juist zo goed mogelijk proberen te voorkomen? Neem dan vandaag nog contact op met De Dakcentrale. Wij zijn een dakdekker voor Hoofddorp met verstand van zaken. Als dakdekkers in Hoofddorp weten we als geen ander hoe wij ervoor moeten zorgen dat problemen aan uw dak worden verholpen, of, beter nog, worden voorkomen. U wil toch ook dat uw dak altijd in een zo goed mogelijke staat verkeert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om lekkage en hieruit voorkomende schade aan uw huis? Een niet op tijd ontdekte lekkage kan enorme schade aan uw dak, alsmede zeer hoge kosten, met zich meebrengen. Ons dakdekkersbedrijf voor Hoofddorp zorgt ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

De dakdekkers voor Hoofddorp

De Dakcentrale is een professioneel dakdekkersbedrijf waar al sinds 1980 wordt gewerkt aan het voorkomen en verhelpen van problemen aan uw dak. We raden u aan om ons al in te zetten voor het plegen van regelmatig onderhoud. Het is namelijk beter om al die problemen die aan een dak kunnen ontstaan te voorkomen, in plaats van ze pas na afloop te laten repareren. Laat onze dakdekker voor Hoofddorp regelmatig bij u langskomen om uw dak aan een grondig onderzoek te onderwerpen, zodat u later geen grote problemen mee gaat maken. Onze dakdekkers voor Hoofddorp zorgen ervoor dat uw dak in perfecte conditie blijft.

Het dakdekkersbedrijf voor Hoofddorp

Bij ons dakdekkersbedrijf werken mensen met verstand van zaken. In de vele jaren dat wij ons werk doen hebben we heel wat huizen aan een perfect dak geholpen. Wij zijn daarnaast ook in te zetten als u bijvoorbeeld een dakterras op uw huis wil, of als uw schoorsteen of gevel ge´mpregneerd moet worden. Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft, of vraag een gratis offerte aan. Wij helpen u graag ervoor te zorgen dat uw dak altijd in goede staat blijft.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


dakdekkers Hoofddorp