dakdekker Haarlem
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakdekker Haarlem

Als u een eigen huis heeft, dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Dit houdt ook in dat u regelmatig naar uw dak moet laten kijken. Als er problemen met uw dak ontstaan kan dit voor lekkage of andere vormen van schade zorgen. Een professionele dakdekker in Haarlem kan dan uitkomst bieden. Bent u op zoek naar dakdekkers in Haarlem? Neem dan vandaag nog eens contact op met De Dakcentrale. Wij zijn gespecialiseerd op meerdere gebieden als het aankomt op dakdekking. We hebben het dan onder andere over bitumen-, zinken-, shingles- en pannendaken. We kunnen de daken isoleren, lekkages opsporen en herstellen en gevolgschade herstellen. Tevens bereiden wij dakterrassen voor, verzorgen wij dakkapellen en kunnen wij voor u de schoorsteen, borstwering of gevel impregneren.

Het dakdekkersbedrijf voor Haarlem

Als u op zoek bent naar een dakdekker met ervaring, neem dan contact op met De Dakcentrale. Bij ons bedrijf werken mensen die al jarenlang werkzaamheden op daken uitvoeren. Wij bieden u een scherpe prijs, de hoogste kwaliteit en 10 jaar garantie. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een offerte. Deze is altijd geheel vrijblijvend en gratis op te vragen. U kunt dit telefonisch doen, maar ook per mail sturen wij u graag een offerte toe. Wij zorgen ervoor dat uw dak goed onderhouden wordt. Slecht onderhoud aan een dak kan nadelige gevolgen hebben.

Het belang van een goede dakdekker in Haarlem

Waarom u gebruik moet maken van dakdekkers in Haarlem? Als uw dak niet regelmatig nagekeken wordt, kan hier schade aan ontstaan. Niet alleen is dan het gevolg dat er problemen in uw huis kunnen ontstaan, maar als een verzekeringsmaatschappij ziet dat dit komt doordat er geen onderhoud aan uw dak is gepleegd, dan zullen zij niet tot uitkeren over willen gaan. We raden u dan ook aan om vandaag nog contact op te nemen met De Dakcentrale, dakdekkersbedrijf voor Haarlem, als u voelt dat het tijd is om eens door een professional naar uw dak te laten kijken.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


dakdekkers Haarlem