dakdekker Amsterdam
HOME | OVER ONS | WERKZAAMHEDEN | DAKONDERHOUD | FOTO'S | LINKEN | CONTACT

SCHERP IN PRIJS

KWALITEIT

10 JAAR GARANTIE

GRATIS OFFERTE

BEL:
06 50 20 77 20

Mail:
dakcentrale@gmail.com

Dakdekker Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren dakdekker in Amsterdam en omstreken? Dakdekkers voor Amsterdam die al jarenlang alle mogelijke werkzaamheden op uw dak uit kunnen voeren? Neem dan contact op met De Dakcentrale. Wij zijn een bedrijf in Amsterdam dat door de jaren heen al vele tevreden klanten heeft geholpen. Wij kunnen u op vele verschillende gebieden helpen. Wij kunnen uw dak isoleren, lekkages opsporen en herstellen, gevolgschade verhelpen, dakterrassen voorbereiden en aanleggen, dakkapellen verzorgen en schoorstenen, borstweringen en gevels impregneren. U kunt altijd contact met ons opnemen als u een probleem heeft met uw dak dat verholpen moet worden, of als u deze problemen juist wilt voorkomen.

Het belang van goed dakonderhoud

Als u in de regio Amsterdam woont is het heel belangrijk af en toe een dakdekkersbedrijf uit Amsterdam in te schakelen. Als u er namelijk voor zorgt dat uw dak goed onderhouden wordt, dan hoeft u zich er geen zorgen om te maken of u last gaat krijgen van bijvoorbeeld lekkages. Zonder dat u het doorheeft kan uw dak namelijk al jaren lekken. Als u zelf doorkrijgt dat er iets mis is, bijvoorbeeld doordat u donkere krijgen op uw plafond ziet, dan is het vaak al te laat. De isolatielaag die in uw dak zit is dan al dusdanig verrot dat hij helemaal vervangen moet worden. Dit brengt hoge kosten met zich mee. De kans is groot dat uw verzekering deze kosten dan niet gaat vergoeden. De Dakcentrale kan u helpen dit te voorkomen.

Dakdekker Amsterdam

De Dakcentrale is actief in heel Amsterdam, maar ook in de regio er omheen. Heeft u dan ook een probleem met uw dak, dan zorgen wij dat dit verholpen wordt. Beter nog: neem contact met ons op voor onderhoud, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw dak. Onze ervaren mensen maken graag een afspraak met u op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

 

Wij werken in en rondom Amsterdam behalve met:

*Storm
*Heftige regen
*Onweer
*Vorst
*Sneeuw

Kortom als op het dak werken gevaar zou kunnen gaan opleveren
maken we een nieuwe afspraak.


dakdekkers Amsterdam